Jean Patou EDP Gift Set - Joy, Sublime, Joy Forever and '1000'

I lager.
Antal: 1
999 kr

779 kr

Jean Patou Collection EDP Gift Set Joy, Sublime, Joy Forever and '1000'   

Den franska modedesignern Jean Patou strävade efter att ge folket glädje genom att producera en exklusiv parfym som var värt sin vikt i guld. För att uppnå detta mål gjorde han en extraordinär koncentration av nästan 3000 rosor och över 10 000 jasminblommor, som blev en av de mest sålda parfymerna som någonsin släppts. 

-Jean Patou Joy är en Eau de Parfum för kvinnor som står för optimism och en känsla av fullständig lycka.

Den innehåller bergamot, mandarinnoter, galbanum, ros, jasmin, iris, nejlika, aprikos, apelsinblomma, bärnsten, vit mysk samt ceder- och sandelträ.

-Jean Patou Sublime är en Eau de Toilette som kommer att avslöja alla aspekter av din personlighet och perfekt komplettera din unika karisma.

Toppnoter av bergamott, koriander, mandarin apelsin och gröna noter; mellannoter av Blommiga noter och Irisblomma; Basnoter av Tonkaböna, Ekmossa, Ceder, Mysk, Sandelträ, Ambra, Styrax, Vanilj, Vetiver och Civet.

-Joy Forever by Jean Patou är en orientalisk och blommig doft för kvinnor. Den innehåller bergamot, mandarinnoter, galbanum, ros, jasmin, iris, nejlika, aprikos, apelsinblomma, bärnsten, vit mysk samt ceder- och sandelträ.

-Jean Patou 1000 är en Eau de Parfum för kvinnor som symboliserar lyx och exklusivitet, och även de mest kräsna blir mer än nöjda med dess sofistikerade doftkomposition. Unna dig en doft som får dig att känna dig strålande var du än är.

Detta GIFTSET innehåller 4 x 5ml:

  • 5ml 1000 EDP
  • 5ml Sublime EDP
  • 5ml Joy EDP
  • 5ml Joy Forever EDP

Som sådan representerar den den högsta graden av Eau och kommer vanligtvis att innehålla mellan 15-18% parfymolja blandad med en högkvalitativ (80-90%) alkohol- och vattenlösning, vilket ger en längre hållbar doft.