Stila Stay All Day Foundation Fond de Teint 30ml-Tan

 

Stila Stay All Day Foundation Fond de teint förenar huds toner och täcker de små ofullkomligheter och ger medium täckande foundation.

En byggbar, medium täckande foundation för en felfri bas som håller och håller. 

Denna oljefria foundation smälter lätt för att omedelbart jämna ut hudtonen och hjälpa till att minimera uppkomsten av eventuella brister inklusive synliga porer och fina linjer. 

Formulan är packad med välgörande ingredienser-vitaminer, mineraler och antioxidanter, inklusive antioxidant Vitamin E för att återfukta och Youth Revival Bio- Retinyl Palmitate, som hjälper till att minska uppkomsten av rynkor och förstorade porer. 

-har en lätt konsistens som lätt att blanda och bygga. 

-Den vitaminrika, mineralrika, antioxidanter-rika, och parfymfria formulan är extremt långvarig som ger sitter länge på plats.

-Utmärkt täck förmåga, slätar ut alla hudtyper för att täcka, återfukta och till och med förbättra blodflödet. 

-Ger matt finish och huden känns sammetsmjuk.

Färgkod: Tan
Innehåller 30ml foundation.

Stila Stay All Day Foundation kommer i vacker och innovativ luftfri förpackning som ser till att din foundation alltid håller sig i toppskick. 

Använding:
För att dispensera foundation, tryck lätt på motsatta ändar av mittskålspumpen långsamt för att dispensera produkten från mitten av skålen,  applicering med borste eller fingertoppar. 

Torka av eventuella rester med en servett.