Eveline Exclusive Snake Tightening & Smoothing Eye & Eyelid Cream-Mask

 

Eveline Exclusive Snake Tightening & Smoothing Eye & Eyelid Cream-Mask tar hand om hyn runt ögonen, återfuktar och ger huden nödvändig näring.

Egenskaper:

  • Jämnar ut rynkor och fina linjer
  • Huden blir stram och jämn
  • Eliminerar svullnad och mörka cirklar under ögonen
  • Ljusar upp runt ögonpartiet

Så här använder du:
Applicera produkten runt ögonens konturer morgonen och / eller kvällen genom att lätt klappa på tills den har helt absorberats.

Innehåller 20ml


Active ingredients: SYN®-AKE peptide, diamond dust, GRAVITY UP®, iGLOW Booster, PATCH2O, EGF and IGF-1 factors growth, protein repair complex.

Eveline Exclusive Snake Tension-Smoothing Eye Mask and Eyelid Cream är en innovativ serie baserad på den syntetiska SYN®-AKE-peptiden, som imiterar ett giftgift från huggorm.

Det härmar verkan av toxinet som finns i giftet från huggormen, tack vare vilket det ingår i framkanten av de starkaste ingredienserna som lindrar rynkor. Det är ett icke-injektion, kosmetiskt alternativ till dermoestetiska procedurer, som garanterar spektakulära lyft, uppstramande och utjämning av rynkor.


Kombinationen av SYN®-AKE-peptiden och EGF, IGF-1 epidermala tillväxtfaktorer fungerar som ett icke-injekterande rynkfyllmedel, återställer spektakulärt hudens jämnhet och minskar synligheten av tecken på åldrande. Proteinreparationskomplexet är en kraftfull dos av vitaliserande, anti-rynk- och fuktgivande ingredienser. Diamantdamm återställer hudens glans, regenererar och föryngrar optiskt.


Den banbrytande GRAVITY UP®-peptiden arbetar effektivt för att återställa hudens korrekta täthet och förhindrar rynkor och fåror i samband med gravitationsåldring. Det innovativa PatcH2O-komplexet binder starkt vatten i epidermis, minskar torrhet och fyller ut rynkor och fåror.